omanokia.fi
nuoli    
  • web seksi
  • parantaako seksi parisuhdetta
  • haista akka vittu hannu salama
  • kesä seksi
  • seksi liikkeet oulu
WebOmaNokia

Get Adobe Flash Player

vittu tää oli hyvä

txt_tapahtumat

txt_tori

txt_videot

txt_lehti


Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

YouTube Premium Loading Get YouTube without the ads. Working Skip trial 1 month free. Find out why Close. Vittu tää on paskaa Blue Headflame. Loading Unsubscribe from Blue Headflame?

Vittu • IRC-Galleria

Lopputulos oli, että kaappasin kiljuvan tytön väkisin syliini, minkä jälkeen kaaduimme sylikkäin altaan pohjalle. Ainakin kiljuva Elisa nieli melkoisen määrän allasvettä ja minäkin köhin hyvän aikaa. Vittu, tää kostetaan vielä! Niin mut nyt tiietään et noi sun ihomaalit on kunnolla vedenkestävii. Tää on vittu JÄÄkylmää!

Voi nyt helvetin vittu | Demi

vittu tää oli hyvätottakai ne vÄittÄÄ vittu niin,,,onhan eminem kaulaillu jo elton johnin kanssaki kuse halus tiÄxÄÄ puhdistaa mainettaan jajotai mutta onko tÄÄ vaa promoo??,,alux nÄytti ettÄ tÄÄ oli suunniteltu ku olisha tossa ollu aikaa lÄhtee alta pois ja kaikkee mutta eminemin turvamiesten otteet oli semikovia mitkÄ taas mun miÄlestÄ nÄytti

VITTU TÄÄ ON HUIKEE BIISI..! the day that never comes. JA

vittu tää oli hyväNoh, sitten akka vielä lisäsi, et "noo, kyllähän sä voit hakea tota korttia vaikka vuoden päästä, niin ehkä sitten saat". WTF!?!?1+1 Justhan se oli sanonu, että se ikäraja on 23! Vittu tää taas todisti sen, että ku en oo mikää vitun pakilalainen kultalusikka anuksessa syntyny burberry-huora, ni en saa vittu mitään.

Finnish profanity - Wikipedia

"mikä oli toinen sinkku take me home-albumilta" ton mukaa oikee vastaus on little things vaik oikeesti kiss you o_O. yksdee 9.9.2012 klo 12:14. No jotkun on helppoi, jokku vaikeita. :) Mullingar 8.8.2012 klo 12:30. Pakko sanoo että tää oli aika sairaan helppo :D Mutta silti todella hyvä :)

Nii vittu -osa2 : Otteita aliupseerin arjesta

<Theblain> Mitäpä tuossa, iha asiakartturi oli nii arka kuski että selvästi aika alottelija. Nuo "vittu se mihinkään käänny" ja " en oo iha satavarma mutta anna mennä vaa" oli kyllä vähä..:D

Hupsistarallaa: "Tää on niille jotka tuli tänne rokkaan, tää

vittu tää oli hyvä"Tää on niille jotka tuli tänne rokkaan, tää on niille jotka tuli tänne vittu moshaan, se on niska poikki, volat täysillä, ja nyt ne kädet ilmaan!" Joulu"lomalla" tuli neulottua liikaa suhteessa liikunnan määrään ja siitä seurasi törkeä niskahartiaseudun jumitus ja sen takia törkeä päänsärky (jatkunut viikon).

One Direction -visa - Yhteisövisat - Musiikki - Älypää

vittu tää oli hyväSillon tiesin että tää on loppu kun keittiön pöydällä oli lappu "Haista Helena vittu, mä ryyppään taas." Minkäs sille mahtaa kun ahdistaa Aamulla löydät mut kapakasta Onneks ei

Vittu tää on paskaa - YouTube

vittu tää oli hyväKävin siis ottamassa ton perkeleen hienon tatskan!!!!! Ekaks meinasin ottaa pääkallon joka ois ollu liekeissä, mutta kun huomasin että toi ihanuus oli alennuksessa oli pakko ottaa tuo!! Ei vittu oon tyytyväinen, kyllä oli myös ihan leposet jutut sen tatuoijan kanssa ;PPP Nääh nyt mua vähän kuitenkin vituttaa Arvatkaa mitä .

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

Näin unta et budjettisyistä Salatut elämät muutettiin animaatioks. Mut sen sijaan et ne hahmot ois ollu ihmisiä, ne oli samanlaisia autoja ku Pixarin Autot-leffassa paitsi sillee et ne oli yksvärisiä, hädin tuskin liikku, taustat oli tosi yksinkertasii ja muutenki se animaatio oli paskaa koska maikkarilla ei ollu rahaa kunnon animaatiotiimiin.

Pettynyt isä

Just oli hyvä päivä kunnes yhtäkkiä tajusin että voi helvetti, sieltä ne menkat nyt sit vihdoin tulee noin kaks kuukautta myöhässä ja kivut on ihan helvetilliset. Kaadoin sit vielä kirsikkana kakun päälle mun kaurakaakaon sohvalle ja nyt se haisee vittu siltä ja on varmaan pilalla koko sohva. Jees.

txt_omamentori


Nokialla on hyvä olla!

pientapuhetta

Lue, katso ja kuuntele.

ylenarkistot

Ylen arkistoista löytyy
vanhoja ohjelmia Nokian
kaupungista ja kaupunkiin
liittyvistä aiheista.esitys

photo_nokianauraa

Lähde retkelle ja ylläty

Tarkka ja turvallinen taloudenpito lisää hyvinvointia!

photo_kulttuuriKoti on arvo!

Copyright 2010 OmaNokia Oy
OmaNokia Oy
Välikatu 21, 
37100 NOKIA
ilmoitukset@omanokia.fi