omanokia.fi

vittu mitä paskaa englanniksi

txt_tapahtumat

txt_tori

txt_videot

txt_lehti


Jösse: Vittu mitä paskaa - YouTube

VITTU MITÄ PASKAA tämä arki oikeesti vastasyntyneen kanssa on. Todellakin, kodista tulee vankila. Unta tulee pari tuntia yössä. En edes muista milloin olen nukkunut illasta aamuun. Automatkat muuttuu mukavan rattoisiksi kun kuuntelet motarilla 2h kiljuntaa, etkä millään viitsisi jälleen pysähtyä kun matkaa on enää 180km jäljellä.

vittu | Tumblr

Ja kuitenkin oivaltaessa, mitä tehdään yhdessä, tunnistetaan, että tällainen suhde laukaisee henkiselle pikaraiteelle, jos ollaan viisaita, heitetään ylävitoset toisilleen ja sukelletaan suoraan sisään. Mitä siis merkitsee toistensa egon nitistäminen? Se on samanlaista, mitä kuvasin tässä artikkelissa "evoluutiosuhteista".

kato vittu moodlesta haalarimerkki

vittu mitä paskaa englanniksiKyllä mä hautaan asti muhin tässä ongelmassa mihinkäs se siitä poistuis, päinvastoin tää rumuus vaan lisääntyy mitä enemmän ikää tulee eikä sitä voi kukaan poistaa, vaikka niin toivoisinkin, mutta ei, EI se ei vaan poistu, vaikka mitä tekis.

Keskustelu - Kaksoisliekkipareja? Mikä on teidän tarina

Se vitun troglodyytti jonka HSL oli kuljettajaksi palkannut, ei edes tiennyt reittiä, mitä kyseisen linjan kuului ajaa. Jälleen kerran joutui toinen matkustaja kertomaan, että seuraava pysäkille tuleva bussi kulkisi kysymääni reittiä pitkin. EN VITTU TAJUA, MIKÄ TÄSSÄ VOI OLLA NIIN VITUN VAIKEAA.

ajattelin mitä vittua - pirkanmaanlehtipaino.fi

Vittu mitä paskaa - Teollisuustie 24, 06500 Porvoo - Rated 4.9 based on 28 Reviews "Ostin pojilleni (=aikuiset) paskat mukit. Tulivat ihan vitun nopeesti

VOI VITTU HSL : Suomi

Mitä toi VMP sitten tarkoittaa? Mä oon sen aina ajatellut tarkoittavan "vittu mitä paskaa". Toi tosin on suomea. Onko englanniksi jotain muuta merkitystä noilla kirjaimilla? Ja sitten yksi yleinen lyhenne on myös imo eli in my opinion eli minun mielestäni.

Vittu mitä paskaa - Community | Facebook

Vittu mitä paskaa 3p - Kostiainen 1 Parempi kuvitella että oot tosisas yrittäny tehdä metalli biisiä ja tää on paras mihin pystyit 1p- thonder_wavemastor Eipä sillee mitenkää erityisen paska, muttaku kaikki loput oli sen verran laadukkaampia, että pakko antaa tälle piste ^ Vastaa Lainaa: Sharkfish 302 viestiä #4 kirjoitettu 31.07

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

vittu mitä paskaa englanniksiGet YouTube without the ads. Skip trial 1 month free. Find out why Close. Vittu tää on paskaa Blue Headflame. Loading Unsubscribe from Blue Headflame? Mitä saisi olla saatana

vittu - Wiktionary

Vittu mitä paskaa: Joutsenprinsessan joulu Mikä yhteensattuma se olikaan. Juuri, kun aioimme käsitellä Afurekossa Joutsenprinsessa -leffan pahamaineiset halpisjatko-osat, 15 vuoden jälkeen tapahtui jälleen liikettä.

Vittu mitä paskaa: Joutsenprinsessan joulu | Afureko

kato vittu moodlesta haalarimerkki. nautinnollista naintia. äidin tissi. anaali seksi suomi. pimppi englanniksi HAMK - perseestä - Ammattikorkeakoulut - Suomi24 … Joo tää kappale kertoo oikeestaan niinku kahesta asiasta.

txt_omamentori


Nokialla on hyvä olla!

pientapuhetta

Lue, katso ja kuuntele.

ylenarkistot

Ylen arkistoista löytyy
vanhoja ohjelmia Nokian
kaupungista ja kaupunkiin
liittyvistä aiheista.esitys

photo_nokianauraa

Lähde retkelle ja ylläty

Tarkka ja turvallinen taloudenpito lisää hyvinvointia!

photo_kulttuuriKoti on arvo!

Copyright 2010 OmaNokia Oy
OmaNokia Oy
Välikatu 21, 
37100 NOKIA
ilmoitukset@omanokia.fi