omanokia.fi
nuoli    
  • bussipysäkki seksi
  • tissit kii
  • pakistani gay
  • mormon lesbian porn
  • herkkää pornoa
WebOmaNokia

Get Adobe Flash Player

vaihdevuodet seksi

txt_tapahtumat

txt_tori

txt_videot

txt_lehti


Vaihdevuodet ja seksi - iltalehti.fi

Vaihdevuodet vaikuttavat emättimen limakalvojen ohenemisen ja kuivumisen myötä naisen seksielämään. Onneksi apua on saatavilla. Hedelmällisessä iässä olevan naisen emätintä päällystää melko paksu limakalvo, joka suojaa muun muassa tulehduksilta.

Terveyskirjasto - Duodecim

Kun vaihdevuodet alkavat, seksi voi muuttua nautinnosta kivuksi emättimen kuivumisen takia. Yhdyntäkivuista ei kannata kärsi&au…

Keskustelu - Vaihdevuodet muuttavat kehoa | Keskustelut

Vaihdevuodet eivät vaikuta yhtäkkisesti naisen seksuaalielämään. Seksuaalisuus on hyvin yksilöllistä ja monimuotoista. Joillekin naisille seksi ei ole koskaan ollut kovin keskeistä elämässä, kun taas osa naisista kyllästyy aktiiviseen seksielämään ikääntymisen ja mahdollisen kumppanin menettämisen myötä.

Nainen ja vaihdevuodet: näin saat seksistä kaiken ilon irti

Monelle seksi on vaihdevuosien jälkeen aiempaa suurempi nautinto. Tämä voi liittyä myös ikään, sillä moni nainen kertoo löytäneensä itsensä seksuaalisena olentona vasta neljänkympin kieppeillä.

Arki ja vaihdevuodet – Menopaussi

Olisiko mahdollista kokeilla hormonihoitoa? Paikallinen estrogeenivoide palauttaa limakalvojen kunnon, jos niitä on alkanut aristaa. Sitä saa ilman reseptiä apteekista ja alkaa vaikuttaa jo 2 viikossa.

Tekeekö seksi kipeää vaihdevuosissa? Näin yhdyntä muuttuu

vaihdevuodet seksi

Vaihdevuodet ja seksi tai seksittömyys. Olisin kiinnostunut kuulemaan teidän sisarten kokemuksista vaihdevuosien vaikutuksista seksuaaliseen halukkuuteen ja milloin erottisuus taas palasi elämäänne vai palasiko! Ennen menopaussia olin varustettu aivan normaalein seksuaalisin tarpein.

Miesten vaihdevuodet – näistä merkeistä havaitset - Terveys

”Ajattelin, että vaihdevuodet tarkoittavat, että poistun miesmarkkinoilta. Olin tyytyväinen siihen. En halunnut miestä elämääni ja toivoin, että muut lakkaisivat kyselemästä asiasta. Toivotin vaihdevuodet ja yöhikoilun tervetulleiksi kolme vuotta sitten. Mutta ne ajoivatkin minut kriisiin. Aloin saada kauheita itkukohtauksia.

Vaihdevuosien vaikutus seksuaalisuuteen | Gynekologi Riina

Samoja asioita myös mietin.Vaihdevuodet aluillaan.Viimeiset normaalimmat menkat oli maaliskuussa, sitä ennen 5kk takaperin, siihen saakka suht´ok.Nyt sitten on ollut muutaman pv:n jaksoja erittäin niukkaa ruskeaa "vuotoa", niin niukkaa ettei sitä voi kunnon vuodoksi edes sanoa, jotain epämääräistä sotkua.Sitten taas esim. pari viikkoa väliä, ja taas tuo niukka rusk.vuoto.Kävin

Tämä vaiva tulee jokaiselle vaihdevuosi-ikäiselle naiselle

Miesten vaihdevuodet ovat totta siinä, missä naistenkin vaihdevuodet, joskin miehillä puhutaan mieluummin konkreettisesta hormonitason laskusta, eli mieshormoni testosteronin vähentymisestä. Kuitenkaan kyse ei ole lääketieteellisesti samanlaisesta vaivasta: Naisilla vaihdevuodet tulevat kaikille ja nopeasti, kun kuukautiset loppuvat


txt_omamentori


Nokialla on hyvä olla!

pientapuhetta

Lue, katso ja kuuntele.

ylenarkistot

Ylen arkistoista löytyy
vanhoja ohjelmia Nokian
kaupungista ja kaupunkiin
liittyvistä aiheista.esitys

photo_nokianauraa

Lähde retkelle ja ylläty

Tarkka ja turvallinen taloudenpito lisää hyvinvointia!

photo_kulttuuriKoti on arvo!

Copyright 2010 OmaNokia Oy
OmaNokia Oy
Välikatu 21, 
37100 NOKIA
ilmoitukset@omanokia.fi