omanokia.fi

tampooni seksi

txt_tapahtumat

txt_tori

txt_videot

txt_lehti


YouTube

wayang kulit ki eko kondho prisdianto ft cak percil lakon aji norontoko - pdi perjuangan kab madiun jtv madiun 413 watching live now

Tamponi ja uiminen - Kuukautiset - Suomi24 Keskustelut

Et tainnut työntää sitä asetinta tarpeeksi syvälle, koska sen avulla tampoonin pitäisi kyllä automaattisesti mennä oikealle paikalle. Tai sitten et painanut putkea toisen sisään kokonaan ja tampooni jäi vielä osittain asettimeen kiinni. Asettimen pois vetäessäsi tampooni sitten tuli sen mukana vielä jonkun matkaa ulos.

tamponin asettaminen sattuu - Kuukautiset - Suomi24 Keskustelut

The latest Tweets from @SEKSI (@seksi). (⧖) Fight for the wild! @SEKSI™️ 18+ Adults Only. in the wild

Miten tamponi asetetaan paikalleen? | o.b.® Nuori

On normaalia, että sinulla on monia kysymyksiä, varsinkin kun kyseessä on oma vartalosi. Olemme keränneet tänne vastauksia kysymyksiin kuukautisista, kuukautiskierrosta, tamponeista ja murrosiästä.

tamponin asettaminen sattuu - Kuukautiset - Suomi24 Keskustelut

Vierailija: "Tilanne siis se,e ttä huomiseksi sovittu sosiaalisista syistä peruuttamattomat uimatreffit yhden ihmisen kanssa. Nyt menkat pukkaavat päälle pari päivää liian aikaisin.En ole koskaan uinut enkä kuvitellutkaan uivani tamponin kanssa.

Miten tamponi asetetaan paikalleen? | o.b.® Nuori

On kunagi ette tulnud, sest nii uskumatu kui see ka pole, unustasin ära, et mul parasjagu päevad on ja tampoon sees. Seksi ajal polnud häda midagi, mees isegi ei märganud tampooni. Hiljem oli selle tampooni kättesaamisega ikka paras tegemine. Ei soovita proovida 😀

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

tampooni seksiSuurimmat syyt valita pehmeä tamponi muiden kuukautissuojien sijaan ovat fyysinen liikunta ja seksi. Liikkuessa siteet luiskahtavat helposti paikoiltaan eikä niiden kanssa voi esim. uida. Ne myös hautovat intiimialuetta epämiellyttävästi etenkin hikoillessa.

Keskustelu - Apua! Uiminen tamponin kanssa? Ensikerta. | Aihe

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

peragawati seksi - YouTube

tampooni seksiTampooni ei uidessa täyty uimavedestä ja vuoda sen jälkeen miten sattuu. Ehei. Toki se voi hörpätä vettä, mutta ei se päästä läpi verta, jos se ei ole valmiiksi jo täynnä. Tampooni kannattaa vaihtaa uuteen ennen uimista ja uimisen jälkeen (paitsi jos et halua enää silloin tampoonia käyttää). Tärkeintä asettamisessa on rentous.

txt_omamentori


Nokialla on hyvä olla!

pientapuhetta

Lue, katso ja kuuntele.

ylenarkistot

Ylen arkistoista löytyy
vanhoja ohjelmia Nokian
kaupungista ja kaupunkiin
liittyvistä aiheista.esitys

photo_nokianauraa

Lähde retkelle ja ylläty

Tarkka ja turvallinen taloudenpito lisää hyvinvointia!

photo_kulttuuriKoti on arvo!

Copyright 2010 OmaNokia Oy
OmaNokia Oy
Välikatu 21, 
37100 NOKIA
ilmoitukset@omanokia.fi