omanokia.fi
nuoli    
  • seks ööklubis
  • seksiä suihkussa
  • likanen vittu saatana
  • pillu tuntuu löysältä
  • seksiä nuorten kanssa
WebOmaNokia

Get Adobe Flash Player

suuseksi syöpä

txt_tapahtumat

txt_tori

txt_videot

txt_lehti


Seksi ja suhteet | NETTITERVEYS.fi - Tietoa, turvallisuutta

Euroopassa kohdunkaulan syöpä aiheuttaa toiseksi eniten nuorten naisten syöpäkuolemia. Tapausten kokonaismäärä on pienentynyt, mutta juuri nuorten aikuisten keskuudessa syöpä on lisääntynyt. Epäillään, että syynä on juuri HPV. Moni kohdunkaulan syöpä löytyy riittävän varhain PAPA-kokeessa, ja se pystytään poistamaan.

Syöpä - YouTube

Edellä mainitut syövät ovat kuitenkin melko harvinaisia. Peräaukon syöpiä todetaan vuosittain noin 20 tapausta. Penissyövän osalta luku on 30. Sen sijaan suun ja nielun alueen syövät ovat yleisempiä, niitä diagnosoidaan vuosittain noin 80. Yleisin on kuitenkin kohdunkaulan syöpä, joita todetaan noin 150 vuosittain.

Suuseksi ja syöpä | Keskustelu | Kaksplus

Relaxing Rain and Thunder Sounds, Fall Asleep Faster, Beat Insomnia, Sleep Music, Relaxation Sounds - Duration: 3:00:01. Jason Stephenson - Sleep Meditation Music 8,911,019 views

Tunnista eturauhasen liikakasvu, tulehdus ja syöpä | Hyvä Terveys

Kerran vuodessa julkaistaan tutkimus, jossa kerrotaan suuseksin aiheuttavan syöpää. Tämän vuoden syöpä ja suuseksi -tutkimus sisältää kuitenkin uutisen: suuseksin syöpäriski on korkeampi kuin tupakoinnin. Suuseksin ja syövän välinen yhteys selittyy papillomaviruksella, joka välittyy nieluun miehen peniksestä.

Papilloomavirus aiheuttaa syöpää myös miehille - MTVuutiset.fi

suuseksi syöpä

Helikobakteeri kannattaa karkottaa heti, jos sellainen löytyy lääkärin tutkimuksissa. Häätö ehkäisee vatsan limakalvovaurioita ja jopa mahasyöpää. 1.

HPV ja kondyloomat - Väestöliitto

suuseksi syöpä

syöpä(kö?) kirjoitti: Kyllä minä ainakin tiedän ettei kondya voida hoitaa, mutta minä kaipaisin tietoa kuinka suusta näpyt hoidetaan pois? Pelottaa nyt kun suussa moisia, että syöpä tulee jos niitä ei hoida (jos ny ensinnäkään kondya on, mutta olen aika varma että kyseessä on kyseisen taudin näppyjä!)

Seksuaalisuus Raamattu kristitty seksi uskova Jumala

ihan selvästi kirjoitti:. Että siinä mahdollisesti tarttuva papillooma virus aiheuttaa, eikä suuseksi sinänsä !! Eipä mulla itellä ainakaan mitään märkärupea taikka kondyloomaa ole, joten ihan rauhassa saa muija imuutella

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

suuseksi syöpä

Neljän vuoden jälkeen tutkijat löysivät 132 koehenkilöltä suunalueen syövän. Sitten syöpään sairastuneita verrattiin terveisiin koehenkilöihin. Tutkijat havaitsivat, että niillä ihmisillä, joiden alkuperäisissä sylkinäytteissä oli näkynyt HPV-16 -virusta, oli kehittynyt 22 kertaa todennäköisemmin syöpä.

Suuseksi Syöpä - Image Results

suuseksi syöpä

Suuseksi. Monet ihmiset harrastavat suuseksiä tietämättä tai ymmärtämättä terveysriskeistä joita siihen liittyy. Ihmisen suunalueella sekä suuontelossa voi pesiä noin 600 erilaista bakteeria sekä hampaiden pinnoilla voi esiintyä miljardeja bakteereja.

suuseksistä syöpä - Suuseksi - Suomi24 Keskustelut

Lääkärien mukaan suuseksistä saatu syöpä on kuitenkin helpompi hoitaa, kuin esimerkiksi tupakasta aiheutunut syöpä. Suojaamaton suuseksi on yleistä, mutta siinä on riskinsä HIV, herpes, sylifis voivat kaikki tarttua suojaamattoman oraaliseksin kautta .

Neljä asiaa, joita et tiennyt oraaliseksistä

Vauva.fissä kaikki perhe-elämästä: Raskausaika, vauvat ja lapset, kasvatus ja vanhempien vertaistuki. Parhaat blogit ja blogiyhteisö sekä suositut keskustelut.

Vauva

suuseksi syöpä

Tämä tiedetään jo: papilloomavirukset (HPV) aiheuttavat entistä enemmän suun ja nielun alueen syöpiä. Viruksen aiheuttamat syövät ovat lisääntyneet merkittävästi 20 viime vuoden aikana, ja niiden ennustetaan yleistyvän tulevina vuosina, koska suuseksistä on tullut tavallisempaa.


txt_omamentori


Nokialla on hyvä olla!

pientapuhetta

Lue, katso ja kuuntele.

ylenarkistot

Ylen arkistoista löytyy
vanhoja ohjelmia Nokian
kaupungista ja kaupunkiin
liittyvistä aiheista.esitys

photo_nokianauraa

Lähde retkelle ja ylläty

Tarkka ja turvallinen taloudenpito lisää hyvinvointia!

photo_kulttuuriKoti on arvo!

Copyright 2010 OmaNokia Oy
OmaNokia Oy
Välikatu 21, 
37100 NOKIA
ilmoitukset@omanokia.fi