omanokia.fi
nuoli    
  • lesbian xhamster
  • ilmainen pornoa
  • hyvä seksi chat
  • gay marriage usa
  • resident evil lesbian porn
WebOmaNokia

Get Adobe Flash Player

seksiä ilman kortsua

txt_tapahtumat

txt_tori

txt_videot

txt_lehti


Seksiä aloittelijalle | Anna.fi

no ei ne muakan haittaa haittaa, mutta onhan se nyt mukavampaa jos voi seksin jälkeen jäädä pötköttelemään sänkyyn murun viereen ilman että on lakanat töhnässä ja varsinkin jos on jossain kylässä tai muutoin sellaisessa paikassa ettei pesulle pääsy ole niin yksinkertaista niin ilman kumia en vehtaa

hei te ketkä olette harrastaneet seksiä ilman kondomia! apua

Oletko koskaan harrastanut seksiä ilman ehkäisyä? Tuliko jotain seurauksia kuten raskaus, lapsi tai sukupuolitauti? 1. Ilmianna

Seksi ilman kondomia - Ehkäisy - Suomi24 Keskustelut

seksiä ilman kortsuaSeksitaudit voivat tarttua yhdynnässä ilman kondomia peniksen, emättimen tai peräaukon kautta. Suuseksissä tartunnan voi saada suun tai huulen limakalvoille tai syvälle nieluun. KUN KÄYTTÄÄ KORTSUA, EI TARVITSE PELÄTÄ SEKSITAUTEJA TAI SUUNNITTELEMATONTA RASKAUTTA! 2

Paneminen on yhteinen asia - White Trash Disease

Se on makuasia. Meillä oli alussa kortsu käytössä,suhde jatkui ja e-pillerit hommattiin. Olen syönnyt niitä kohta neljä vuotta ja minulla ei mitään sivuvaikutuksia ole ollut,yhteinen päätös oli hommata pillerit.Mieheni sanoo sen tuntuvan paremmalle ilman kortsua.Toisilla voi sivuvaikutuksia olla,mut ei mulla.

Kondomilla vai ilman? "Kortsun rypyt nipistää" - Seksi

Olemme jo tovin harrastaneet poikaystäväni kanssa seksiä. Ensin käytimme ehkäisynä vain kumia, mutta aloitin pillerit muutama kuukausi sitten. Nyt poikaystäväni haluaisi harrastaa seksiä ilman kumia. Totta kai se tuntuisi ehkä meistä molemmista mukavammalta, mutta ajatus on jollakin tavalla minulle vieras.

"Ehkäisy jää, jos haluan miestä kovasti" | Me Naiset

Haluun kysyä teiltä et kuinka iso riski siitä tulla raskaaks? Harrastin seksiä pojan kans kaks viikkoo sitte ilman kondomia eikä se lauennu mut en tiiä tuleeko siltä niitä kiihotus tippoja.. vai huomaako sen yleensä jos niitä tulee? ku muutenki se kalu on liukas nii eihä sitä välttämättä huomaa.. :d mulla pitäis alkaa parin päivän sisällä menkat ja stressi on suuri.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

"Kyllä se ilman kortsua tuntuu paremmalta. Kortsun rypyt tuntuu inhottavalta ja jopa nipistää. Eikä lämpö ja tuntu ole samalaista." vaatekaappi "No ei todellakaan ole! Inhoan kondomeita, kuin myös mies, silloin kun mulla oli vielä kierukka, harrastettiin seksiä noin kymmenen kertaa useammin.

Annatteko miehen laueta sisällenne? | sivu 2 | Keskustelu

Me pannaan edelleen ilman ehkäisyä kerran tai useamman kerran putkeen päivässä ja noin 1- 2 kertaa viikossa ja otan aina ajoissa ulos ja ammun mahalle, naamalle, peppuposkille, selälle , kerran peppuunkin. Ollaan tätä jo useamman vuoden tehty ja nainen ei ole tullut raskaaksi tähän menneessä.

Keskustelu - Seksi ilman ehkäisyä? | Seksi | Vauva

Olet siis päättänyt harrastaa seksiä ja kuvittelet olevasi kypsä. Olkoon sitten niin. Todennäköisesti harrastat seksiä sanon minä mitä tahansa, joten en aio turhaan käännyttää sinua tai saarnata rakkauden tärkeydestä. Tai ehkä olet jo muutaman kerran päässyt tökkimään, muttet ole ihan varma miten homman pitäisi sujua.

Jenni, 24, järkyttyi, kun mies yritti ”tuikata ilman kumia

seksiä ilman kortsuaKolmen kuukauden aikana ehti kertyä seksuaalista turhautumista, ja kaiken lisäksi miehellä oli myös sairaan iso, joten olisin halunnut kokeilla millaista se on 😀 :D. Kerran sitten tulimme hieman hiprakassa miehen asunnolle, ja tapahtui vahinko, eli harrastimme viimein seksiä – ilman kortsua.

Seksi ilman kondomia - Seksi - Suomi24 Keskustelut

seksiä ilman kortsuaVarmaan yleistä että harrastetaan seksiä ilman kumia jo ensimmäisellä kerralla. Voi myös olla että on eroja ikäryhmien ja paikkakuntien välillä. Itse kuuluin niihin nuoriin jotka ottavat kumin mukaan esim. ravintolaan mennessä, mutta yllätävän moni nainen antoi ilman - varmaan ainakin kolmasosa.

txt_omamentori


Nokialla on hyvä olla!

pientapuhetta

Lue, katso ja kuuntele.

ylenarkistot

Ylen arkistoista löytyy
vanhoja ohjelmia Nokian
kaupungista ja kaupunkiin
liittyvistä aiheista.esitys

photo_nokianauraa

Lähde retkelle ja ylläty

Tarkka ja turvallinen taloudenpito lisää hyvinvointia!

photo_kulttuuriKoti on arvo!

Copyright 2010 OmaNokia Oy
OmaNokia Oy
Välikatu 21, 
37100 NOKIA
ilmoitukset@omanokia.fi