omanokia.fi

poikaystävää ei kiinnosta seksi

txt_tapahtumat

txt_tori

txt_videot

txt_lehti


Naisten välistä seksiä | Seksinovellit - Part 2

Toisinaan olen saanut psyykattua itseni täysiin fiiliksiin, yleensä seksi on tullut 'miellyttämisen tarpeena' ja siitä että kyllä klitoriksen hyväilystä kiihotun. Ylipäätänsä seksi miesten kanssa ei ole mtn mitä janoaisin koskaan, yhdyntä ei juurikaan kiinnosta eikä miehet.

Kun poikaystävää ei kiinnosta petihommat | Keskustelu | Anna

Seksi on nykyään tosi tylsää ja sitä saa aivan liian harvoin. Mielestäni tämä on juuri alku sille, ettei seksiä ole kohta lainkaan. En yhtään tiedä, mikä poikaystävää vaivaa, koska ennen hän oli varsin kyltymätön ja halusi aina minua. Silloin ei katsottu aikaa eikä paikkaa.

Haluttomuudesta kärsineet kertovat: näin seksi alkoi taas

Puhuminen ongelmasta helpotti paljon. Kun tuntemuksista kerrottiin avoimesti, kumpikaan ei päässyt kasvattamaan asiasta mörköä päänsä sisällä. Minulle oli tärkeää kuulla, ettei poikaystävä syytä minua tai harkitse suhteen lopettamista, ja uskon, että poikaystävää lohdutti tietää, ettei haluttomuuteni johtunut hänestä.

8 hyvää syytä miksi et löydä parisuhdetta etkä saa seksiä

Tohtori Kaikkosen vastaanotolla pureudutaan miehen elämän kipupisteisiin. Syöpäjärjestöjen Aattelppa ite! -projektissa miehiä herätellään porukalla muistamaa

Olen raskaana, eikä mies halua seksiä | sivu 2 | Keskustelu

joita ei seksi niin kovasti kiinnosta. Jos suhteenne alussakin meni 5 kk ennen seksin tuloa kuvaan mukaan, siitäkin voisi vetää jotain johtopäätöksiä. Harva mies jaksaa odotella noin kauan, useimmat tekisivät kaikkensa päästäkseen pöksyihin viimeistään viikon päästä. Mikä on ihan normaalia miehen käytöstä.

Hanki seksiseuraa - Suomen suurin seksitreffi sivusto

poikaystävää ei kiinnosta seksi

Sari muutti aikoinaan omilleen lähdettyään erikoislukioon toiseen kaupunkiin. Peruskoulun jäljiltä ei jäänyt poikaystävää. – Teini-ikäisenä saatoin helpommin tuntea itseni sellaiseksi, joka ei kelpaa kenellekään. Ihastuin aina niihin, joiden kainaloon päätyi joku muu.

Jos pidän vain vaniljaseksistä? - Seksi - Suomi24 Keskustelut

Sinä olet saattanut lämmitellä miestä jo kauan ennen varsinaisia petipuuhia, mutta hän ei ymmärrä tehdä vastapalvelusta. Miestä ei juurikaan kiinnosta sinun tunteesi, vaan hän haluaa hoitaa seksiaktin nopeasti pois alta.

Sari, 36, on elänyt lähes koko elämänsä yksin – raottaa nyt

Tässä lähiaikoina tullut siis ilmi, että poikaystäväni sairastaa masennusta. Poikaystävää ei kiinnosta enää seksi, haluaa nukkua koko ajan, ei jaksa tehdä mitään yms. Ei suostu hakemaan apua, ei kuulema auta mitään. Mitä ihmettä mä teen? Haluaisin olla tukena, mutta en osaa auttaa jos hän ei itse apua halua.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

Selkenevää! - hanke on tehnyt toisen asteen ammatillisiin oppilaitosten seksuaaliterveysopetuksen tueksi videoklippejä. Klippejä voi käyttää opetuksen tukena monin tavoin. Niiden

Kummallisin seksikokemuksenne? | sivu 10 | Keskustelu | Kaksplus

poikaystävää ei kiinnosta seksi

VAROITUS! Tämä novelli sisältää ulostamista ja kakkaleikkejä. Jos aihe ei kiinnosta, niin älä lue pidemmälle. Viikonloppu oli saanut edellisenä iltana juuri sellaisen alun, jota Enni oli luennolla ollessaan odottanutkin.

Keskustelu - Masentunut poikaystävä | Aihe vapaa | Vauva

Toisinaan olen saanut psyykattua itseni täysiin fiiliksiin, yleensä seksi on tullut 'miellyttämisen tarpeena' ja siitä että kyllä klitoriksen hyväilystä kiihotun. Ylipäätänsä seksi miesten kanssa ei ole mtn mitä janoaisin koskaan, yhdyntä ei juurikaan kiinnosta eikä miehet.

Sinäkö se olet? IS etsii täydellistä tyttö- ja poikaystävää

Enää minulle ei tule kuitenkaan pakokauhua ja voin sanoa, jos en halua. Toiselle on hankalaa, jos en pysty harrastamaan seksiä, mutta jos harrastaa paljon seksiä niin, ettei sitä oikeasti halua, siitä katkeroituu. Seksi ei vaan kovin paljon kiinnosta minua. Jos en harrastaisi enää ikinä seksiä, en tulisi kaipaamaan sitä.


txt_omamentori


Nokialla on hyvä olla!

pientapuhetta

Lue, katso ja kuuntele.

ylenarkistot

Ylen arkistoista löytyy
vanhoja ohjelmia Nokian
kaupungista ja kaupunkiin
liittyvistä aiheista.esitys

photo_nokianauraa

Lähde retkelle ja ylläty

Tarkka ja turvallinen taloudenpito lisää hyvinvointia!

photo_kulttuuriKoti on arvo!

Copyright 2010 OmaNokia Oy
OmaNokia Oy
Välikatu 21, 
37100 NOKIA
ilmoitukset@omanokia.fi