omanokia.fi
nuoli    
  • gay words
  • pullea pimppi
  • sara chafak pillu
  • average vagina
  • seksi. fi
WebOmaNokia

Get Adobe Flash Player

milloin seksiä

txt_tapahtumat

txt_tori

txt_videot

txt_lehti


Keskustelu - Milloin seksiä synnytyksen jälkeen? | Seksi | Vauva

milloin seksiäJos ei halua seksiä ensimmäisellä kerralla, milloin sitten olisi hyvä aloittaa? Jotkut vastaajista perustelivat, että seksi on mielekkäämpää vasta myöhemmin. "Tietysti saa harrastaa seksiä, mutta koen sen antoisammaksi toisella kertaa. Se on iso osa viehätystä, että odottaa ja jännittää toisten treffien kulkua.

Milloin voi alkaa harrastamaan seksiä? | Hyväkysymys.fi

– Ehkä olet hikinen kovan treenin jälkeen, mutta älä anna sen estää sinua harrastamasta ehkä elämäsi parasta seksiä, urologi ja seksuaaliterveyden tohtori Jamin Brahmbhatt uskoo. Men’s Health -lehti listasi neljä syytä, miksi seksi treenin jälkeen on niin loistavaa.

Kannattaako ensimmäisillä treffeillä harrastaa seksiä? Kyllä

Kysyimme Pikkaraiselta, missä menee julkisen ja yksityisen tilan raja seksiä harrastaessa. 1. Saako seksiä harrastaa mökkilaiturilla tai omalla pihalla? – Jos joku, joka ei halua, näkee aktin, niin seksin harrastamisesta voi tulla laitonta, vaikka se tapahtuisi omalla pihalla tai mökkilaiturilla, kertoo Pikkarainen.

Milloin harrastitte seksiä ekan kerran nykyisesi kanssa

Seksi, milloin sen aika on? Voiko siitä puhua, voiko sitä suunnitella? MUN VALINTA - alkaa maanantaina. Se on nuorille suunnattu somekampanja. Seuraa Nuorten Väestöliiton somekanavia, niin

Milloin voi alkaa harrastamaan seksiä? - YouTube

Eka sektiolla, seksiä noin 5 viikkoa synnytyksestä Toinen alakautta, seksiä 3 viikkoa synnytyksestä, kun jälkivuoto loppui. Eppari tehtiin ja emättimessä pieni repeämä. Eppari kyllä kiristeli muuten, mutta seksissä ei tuntunut miltään ikävältä. Tosi voimakkaasti tuntui kaikki, mutta toisaalta olo oli aika väljä.

milloin seksiä? - Parisuhde - Suomi24 Keskustelut

Meillä meni kivun takia yli puoli vuotta ennen kuin pystyimme rennosti entiseen tapaan harrastamaan seksiä. Seksiä yritettiin ensimmäisen kerran jo pari viikkoa synnytyksestä. Ei onnistunut. Mies pystyi laittamaan vehkeen sisään melko kivuttovasti, mutta sitä ei pystynyt riittävän voimakkaasti liikuttamaan.

Milloin seksin harrastaminen on ok? Tämä nokkela video

milloin seksiä”Rakastan hyvin hidasta seksiä lusikka-asennossa silloin, kun olemme molemmat melkein unessa. Se ei ole kiireistä, mutta tuntuu äärettömän kiihkeältä, koska yritämme olla niin lähellä toisiamme kuin mahdollista.” Aubrey, 35 ”Tekstaamme miesystäväni kanssa seuraavana aamuna toisillemme joitakin edellisen illan suosikkihetkiämme.

Larissa, 26, tietää, milloin seksisuhde kaverin kanssa voi

Gallup! Eli milloin harrastitte seksiä ensimmäisen kerran nykyisen kumppanisi kanssa? Tapailitteko kuinka pitkään, ekoilla, vai monensillako treffeillä? Itse olen sinkku, mutta edelliseni kanssa, vasta parin kuukauden seurustelun jälkeen

Million Seksi - Image Results

milloin seksiäAinakin puolet Kauneus & Terveys -seksikyselyyn vastanneista nettitreffeillä kävijöistä on harrastanut seksiä ensitapaamisella. Näin on tehnyt 63 prosenttia alle 40-vuotiaista miehistä ja 45 prosenttia alle 40-vuotiaista naisista. Jos ekan kerran sähellyksen hoitaa äkkiä alta pois, pääsee harrastamaan nopeasti parempaa seksiä.

txt_omamentori


Nokialla on hyvä olla!

pientapuhetta

Lue, katso ja kuuntele.

ylenarkistot

Ylen arkistoista löytyy
vanhoja ohjelmia Nokian
kaupungista ja kaupunkiin
liittyvistä aiheista.esitys

photo_nokianauraa

Lähde retkelle ja ylläty

Tarkka ja turvallinen taloudenpito lisää hyvinvointia!

photo_kulttuuriKoti on arvo!

Copyright 2010 OmaNokia Oy
OmaNokia Oy
Välikatu 21, 
37100 NOKIA
ilmoitukset@omanokia.fi