omanokia.fi

miksi seksi pelottaa

txt_tapahtumat

txt_tori

txt_videot

txt_lehti


Seksi pelottaa. - Naisen logiikka - Suomi24 Keskustelut

Mutta on sitten 15- tai 100-vuotias tai mitä sukupuolta tahansa, on normaalia, että ajoittain kuolema ahdistaa tai pelottaa. Epänormaaliksi pelko muuttuu silloin, kun se vie yöunet, rajoittaa elämää tai vaikuttaa elämänvalintoihin: Ei kannata hankkia lasta, sillä surua siitä vain seuraa.

Miksi kuolemanpelko iskee nelikymppisenä? | Me Naiset

Miksi muutos pelottaa? Ihminen ei voi muuttaa elämäänsä, ellei hän ole valmis päästämään jostain irti. Kaikki muutosta haluavat eivät tunnu muutokseen pystyvän.

Keskustelu - Miksi ulosotto pelottaa? | Aihe vapaa | Vauva

Anna kumppanillesi myös ohjeita seksin aikana, jolloin hänen on helpompi oppia tuottamaan nautintoa sinulle. Seksi on yhdessä opettelua nautinnon tiellä, ja sinä olet siinä nyt hyvässä alussa!

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

Erilaisuus pelottaa silloin, kun en ole varma, käyttäydynkö itse oikein. Esimerkiksi vammaisen kanssa - kun ei ole kokemusta, niin voin hyvin yli-tai aliarvioida hänet. Toinen mikä pelottaa, on arvaamattomat ihmiset. Jos ihmisen käytöstä ei pysty ennustamaan, niin hänhän voi vaikka lyödä mistä sen tietää, jos ei ole kokemusta?

Kun sitoutuminen pelottaa liikaa: "Rakkauteni on tuomittu

miksi seksi pelottaa

Sekä tunteet että ajatukset ovat energiaa. Kysymykset siitä, mitä elämä on, onko olemassa jotakin muutakin ja miksi juuri minulle kävi näin, eivät välttämättä tule mielestä.

"Miksi aina pelottaa?" Vastaus löytyy sisältäsi - MTVuutiset.fi

Oma suoritus pelottaa Jos seksin ottaa liian vakavasti, esiin voi Velin mukaan puskea joko tai - ajattelu, joka saa miehen luopumaan aloitteen tekemisestä . – Ajatus raikuu miehen päässä suunnilleen näin : ” Hitto, olo vähän niin ja näin, pitäis varmaan olla aloitteellinen, mutta vähän kehnohko olo ja fiilis mitä omalta osalta

Huono parisuhde | Kauneus & Terveys

Miksi "uskovainen" ei kelpaa?? Kirjoittanut: Yks tyttö vaan 3.7.2007 klo 21.05 > Suhteen aloittaminen suhde uskovaiseen Kirjoittanut: nuorimies vaan.. 2.8.2008 klo 16.51 Seksi ei ole yhdyntää alkuun, vaan läheisyyttä ja omien (ja kumppanin) olotilojen 'kuuntelua' ja se riittää.

RFSU Kysy seksistä: Miksi seksi pissattaa minua? - Kysy

Naisen seksuaalisuus pelottaa uskovia miehiä, koska naisen seksuaalinen vetovoima houkuttaa, kiihottaa ja vetää puoleensa. Kuten Hengen silmin näkevät uskovat tietävät, niin naisen seksuaalisuus ja seksuaalinen halu antaa naiselle seksuaalista valtaa, jolloin pelko naisen seksuaalista vetovoimaa ja halua kohtaan ilmenee pyrkimyksenä hallita ja määritellä naisen seksuaalisuutta ja

Blogi: Miksi mies ei tee aloitetta seksiin?

Tutkijat tarjoavat monia teorioita siihen, miksi naisen himokkuus pelottaa miestä. Yhden teorian mukaan naisten seksuaalinen halukkuus nähdään uhkana, ja se on helppo yhdistää muun muassa uskottomuuteen. ”Naisen halukkuus liitetään helposti itsevarmuuteen ja ylivaltaan.”


txt_omamentori


Nokialla on hyvä olla!

pientapuhetta

Lue, katso ja kuuntele.

ylenarkistot

Ylen arkistoista löytyy
vanhoja ohjelmia Nokian
kaupungista ja kaupunkiin
liittyvistä aiheista.esitys

photo_nokianauraa

Lähde retkelle ja ylläty

Tarkka ja turvallinen taloudenpito lisää hyvinvointia!

photo_kulttuuriKoti on arvo!

Copyright 2010 OmaNokia Oy
OmaNokia Oy
Välikatu 21, 
37100 NOKIA
ilmoitukset@omanokia.fi