omanokia.fi
nuoli    
  • vagina pesuneste
  • seksiseuraa pasila
  • hospital gay porn
  • seksitreffit. com
  • idubbztv im gay
WebOmaNokia

Get Adobe Flash Player

liian kireä emätin

txt_tapahtumat

txt_tori

txt_videot

txt_lehti


Mikä on erektio? | Hyväkysymys.fi

liian kireä emätinEmätin - dofaq.com Hei, kyselen täältä neuvoa jos tietäisitte paremmin. Onko yleistä, että emätin voi olla niin väljä ettei seksi tunnu kunnolla? Nainen on vain yhden synnyttänyt. Gynekologisten! laskeumaleikkausten! jälkeiset!residiivit! Mä neuvoisin niille miehille ympärileikkausta, jotka kokee että naiset on liian löysiä.

Pimpin kireys | sivu 7 | MuroBBS

Tai jos lapsi on vain liian suuri. Joskus suuri sikiö on vain liian iso, vaikka itse emätin olisikin mehevän kokoinen. Pointti on se, että väliliha leikataan tarvittaessa alatiesynnytyksen mahdollistamiseksi, ei siksi että synnytys olisi miellyttävämpi kokemus.

Vulvodynian ja vaginismin hoito seksuaaliterapian keinoin - PDF

Suureneeko emätin sitten, mitä enemmän harrastaa yhdyntöjä? Itselläni on _erittäin_ tiukka emätin. Poikaystävälläni sitä vastoin on todella iso, joten saimme kyllä ajan kanssa tehdä työtä, että saimme hänet mahtumaan sisälleni. Olihan se esileikki hauskaa, mutta haluaisin kokea joskus vähän pikaisemmankin panon xD

Voiko emätin olla liian tiukka?

Mulla oli samaa ongelmaa nuorena, olin liian tiukka. Liukkaria en kyllä tarvinnut, kosteutta oli riittävästi. Käytännössä oli vain pari asentoa jotka toimivat, muuten mua sattui ja miehen piti koko ajan varoa, ei koskaan siis mitään kunnon rynkytystä. Synnytys poisti tuon ongelman ja musta tuli "juuri sopiva", ei liian tiukka, ei löysä.

Vulvodynian ja vaginismin hoito seksuaaliterapian keinoin - PDF

liian kireä emätinAhtaasta esinahasta voi olla haittaa kaikenlaisessa seksissä ja anaaliseksissä liian ahdas esinahka voi aiheuttaa itselle kipua ja mahdollisesti pieniä repeämiä esinahkaan. Siitä syystä on hyvä venyttää esinahkaa väljemmäksi ensin. Ahdas esinahka voi myös vaikeuttaa kondomin käyttöä.

Totuus tiukoista ja löysistä naisista | Me Naiset

riitan kireä pillu | Seksinovellit Pieni vaaleanpunainen pillu on tiukka sormeni ympärillä. Omatunto alkaa taas kolkutella, enkä oikein tiedä edes miksi. Olinko liian raju? Miniää koreasti – itorg69 miksi on tiukka pillu. Heippa, minä ainakin nautin silmäruokana kun naiset ovat uimapuvuissaan.

kireä! - Keho - Suomi24 Keskustelut

Se on ihan totta, että kunnossa olevat lihakset parantavat naisen nautintoa. Eikä se tiukkuus tarkoita sitä, että emätin olisi laajentunut äärimmilleen vaan sitä, että sen supistuskyky on hyvä. Pilluhan on kuitenkin lihasta ja se supistuu ja laajentuu erittäin paljon.

miksi on tiukka pillu - pirkanmaanlehtipaino.fi

Katso video siitä, mitä erektiossa tapahtuu Katso video siitä, onko erektio aina merkki siitä, että on kiihottunut Lue siitä, millainen on penis Katso video siitä, voiko jännittäminen viedä erektion

Keskustelu - Muita joilla emättimen suuaukko on (liian

liian kireä emätinTässä on elämänsä aikana ehtinyt monenlaista naista saamaan.. ja vain HARVALLA on mukavan kireä emätin joka antaa nautinnon kunnolla. toisilla niin veltot lihakset et tuntuu samalta kuin sukanvarteen vetelisi!! Saat pyöritellä kullia pitkin reunoja et saa jotain tuntoa..

Liian tiukka, apua? | sivu 2 | Keskustelu | Anna

Jos tuo kalvo on tiukka, luullaan, että emätin on tiukka ja lyhyt, mutta sehän on erittäin joustava elin, joka takuulla venyy tarvittaessa niin paljon kuin tarvitaan. Viakka runnominen kuulostaa kamalalta, ei se satu, mutta verta saattaa tulla.

Keskustelu - Liian ahdas pimppi? | Seksi | Vauva

Tiukat paikat tarkoittavat siis luultavimmin kökköä ennakkovalmistelua eli liian vähän hyväilyä, suukkoja, eroottista juttelua ja toisaalta liian nopeaa penetraatiota. Se, että yhdyntä onnistuu helposti eli nainen on väljä, tarkoittaa, että hän on halukas ja kiihottunut. Että kumman sitä nyt mieluummin valitsisi seksipuuhiin? Lue

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

Mark Knopfler & Emmylou Harris - Romeo And Juliet (Real Live Roadrunning | Official Live Video) - Duration: 9:07. Mark Knopfler 12,294,398 views

txt_omamentori


Nokialla on hyvä olla!

pientapuhetta

Lue, katso ja kuuntele.

ylenarkistot

Ylen arkistoista löytyy
vanhoja ohjelmia Nokian
kaupungista ja kaupunkiin
liittyvistä aiheista.esitys

photo_nokianauraa

Lähde retkelle ja ylläty

Tarkka ja turvallinen taloudenpito lisää hyvinvointia!

photo_kulttuuriKoti on arvo!

Copyright 2010 OmaNokia Oy
OmaNokia Oy
Välikatu 21, 
37100 NOKIA
ilmoitukset@omanokia.fi