omanokia.fi

kuukausi ilman seksiä

txt_tapahtumat

txt_tori

txt_videot

txt_lehti


Kuinka pian seksiä eron jälkeen? | Keskustelu | Anna

Meillä oli joskus melkein vuoden tauko. Ollaan oltu 12 vuotta yhdes, niin ei ne himot aina jyllää. Nyt on ollu pitkiä taukoja, kun ollaan oltu perhanan lapsettomuushoidoissa, aina joku vääntö niissä meneillään. Mä voisin elää kyllä ihan ilman seksiä, mies ei, joten puolipakolla sitä sitte vähintää kerran pari kuussa.

Kuukausi ilman sokeria | Me Naiset

kuukausi ilman seksiäKuukausi ilman seksiä ei todellakaan olisi mikään kummallinen saavutus, mutta homman ideana on tosiaan pidättytyä lihallisista iloista kokonaisuudessaan kuukauden ajan. Eli omaa kivaakan ei sallita. Niin, no huomaa ettei ole perheellinen mies kyseessä. Ei sitä omaakaan kivaa harrasteta ainakaan meillä juuri koskaan.

Kauanko parisuhde voi kestää ilman seksiä? | Keskustelu

Enkä tosiaankaan ajattele pelkkää seksiä. Olen ehkä siinä mielessä harvinaisempi naiseksi, että pystyn nauttimaan seksistä ilman voimakasta tunnesidettä. En voisi kuvitella eläväni vuottakaan ilman toisen ihmisen ihokosketusta, kyllä se sen verran tärkeä hyvinvoinnin lähde ihmiselle on.

KUUKAUSI ILMAN MEIKKIÄ? - YouTube

Olen elänyt nykyisessä parisuhteessa vähän yli 20 vuotta. Ensimmäiset muutama kuukausi seksiä oli paljon, sen jälkeen vähän. Enimmillään ehkä 4-5 kertaa kuukaudessa, mutta pääsääntöisesti 1-2 kertaa. Minä olisin halunnut useammin, tämä rytmi on lähinnä puolisoni libidoon sopiva. Olen kuitenkin tähän sopeutunut.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

kuukausi ilman seksiäMillan ig: @milla.josefiina Toka osa: https://www.youtube.com/watch?v=-xc-Cp5oaDk TILAA KANAVA: http://bit.ly/24DlzYl TILAA VLOGIKANAVA summeriVLOG: http://b

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

Enkä tosiaankaan ajattele pelkkää seksiä. Olen ehkä siinä mielessä harvinaisempi naiseksi, että pystyn nauttimaan seksistä ilman voimakasta tunnesidettä. En voisi kuvitella eläväni vuottakaan ilman toisen ihmisen ihokosketusta, kyllä se sen verran tärkeä hyvinvoinnin lähde ihmiselle on.

Liikaa seksiä? | Keskustelu | Anna

kuukausi ilman seksiäKuukausi ilman seksiä Dieetin ensimmäisellä viikolla halitaan, kosketaan ja hellitään toista, mutta ei edetä vaikka mieli tekisi. Ideana on palauttaa suhteeseen hellyys ja toisen luonnollinen koskettaminen ja keskustelu. Toisella viikolla on suutelun vuoro. Tarkoituksena on löytää yhä uusia kohti, joihin kultaansa voisi suukotella.

Kuinka kauan ilman seksiä ? - Sinkut - Suomi24 Keskustelut

kuukausi ilman seksiäOlemme jo tovin harrastaneet poikaystäväni kanssa seksiä. Ensin käytimme ehkäisynä vain kumia, mutta aloitin pillerit muutama kuukausi sitten. Nyt poikaystäväni haluaisi harrastaa seksiä ilman kumia. Totta kai se tuntuisi ehkä meistä molemmista mukavammalta, mutta ajatus on jollakin tavalla minulle vieras.

yhdyntä ilman kumia? | Cosmopolitan.fi

Alku ei nytkään lupaa hyvää. Tuttuun tapaan ensimmäisenä päivänä iskee kello kolmen väsymys. Koluan kaapista tummaa suklaata, jonka voimalla porskuttelen kohti päivällistä. Parin palan jälkeen muistan tavoitteeni – kuukausi ilman sokeria!

Naiset kertovat: näistä syistä olen ollut vuosia ilman seksiä

kuukausi ilman seksiä75 prosenttia IS:n nettikyselyyn vastanneista kertoo olleensa aikuisiällä puoli vuotta ilman seksiä. ”Olin naimisissa 12 vuotta, seksikerrat harvenivat vuosi vuodelta. Lopulta sitä harrastettiin enää kerran vuodessa. Ahdistihan se ihan h-vetisti. Turhautuminen seksittömyyteen purkautui toisinaan raivona.

txt_omamentori


Nokialla on hyvä olla!

pientapuhetta

Lue, katso ja kuuntele.

ylenarkistot

Ylen arkistoista löytyy
vanhoja ohjelmia Nokian
kaupungista ja kaupunkiin
liittyvistä aiheista.esitys

photo_nokianauraa

Lähde retkelle ja ylläty

Tarkka ja turvallinen taloudenpito lisää hyvinvointia!

photo_kulttuuriKoti on arvo!

Copyright 2010 OmaNokia Oy
OmaNokia Oy
Välikatu 21, 
37100 NOKIA
ilmoitukset@omanokia.fi