omanokia.fi
nuoli    
  • seksi k18
  • gloryhole amateur gay
  • big gay review
  • vagina streching
  • miss gay finland 2018
WebOmaNokia

Get Adobe Flash Player

kuinka usein seksiä raskaaksi

txt_tapahtumat

txt_tori

txt_videot

txt_lehti


Jälkikasvun hankkiminen edessä? Näin usein kannattaa

Kuinka voi olla mahdollista ja taytän vasta elokuun 21 päivä 45 vuotta? Voiko se olla vielä mahdollinen että reikä meni umpeen yhdynnän seurauksena. Kun me olitiin melko usein yhdynnässä yöllä ja iltapäivällä. yhdella kerralla se oikein imaisi nesteet sisään.

Keskustelu - Kuinka usein voi harrastaa peppuseksiä | Sana

Näin usein seksiä kannattaa harrastaa. Kuinka nopeasti raskaaksi? Katso tilasto foorumilla kerrotuista tärppiajoista! Hae. Viimeisimmät artikkelit.

Haaveissa raskaus? Näin usein seksiä kannattaa harrastaa

Usein ihmiset näyttävät odottavan “sopivaa hetkeä” tulla raskaaksi — halutaan saada opiskelut loppuun, ura tiettyyn pisteeseen, tarpeeksi taloudellista turvaa jne. Itse olen tullut kaikkien näiden vuosien jälkeen muita äitejä ja itseäni tarkkailtuani siihen tulokseen, että saitpa lapsen kuinka nuorena tai vanhana tahansa, aika

Kuinka usein seksiä | Keskustelu | Anna

kuinka usein seksiä raskaaksi

kuinka paljon harrastatte seksiä kun yritätte tulla raskaaksi..me ollaan 2 kertaa päivässä. vapaa päivänä 3. on niin kova halu tulla paksuksi

Keskustelu - Kuinka usein "pitäisi" olla yhdynnässä

kuinka usein seksiä raskaaksi

Jos harrastat seksiä liian usein, kuinka monta kumppanin siittiöt voidaan pienentää, ja jos se on liian harvinaista, siittiöiden pysähtyy ja siittiöiden eivät liiku niin nopeasti. Jos haluat lapsesi raskaaksi nopeasti, älä tee seuraavia asioita: Älä käytä rasvaa

Keskustelu - Kuinka usein seksiä? | Seksi | Vauva

Siittiöt voivat elää useita päiviä naisen munanjohtimissa. Ne odottelevat kypsyvää munasolua, joka voi hedelmöittyä vain noin vuorokauden ajan irtoamisensa jälkeen.

Voiko kuukautisten aikana harrastaa seksiä? - Seksi

Vinkkejä. Edes takaapäin mies ei jaksa läheskään aina. Ei katso pornoa eikä runkkaakaan usein eli mitään tuntoaistittomuutta ei ole. Haluaa vain helppoa seksiä. (Vastasin, että on tyydyttävää kun kuitenkin on tämäkin aika kuumaa ja mies minusta huolehtii. Mut yhdyntöjä sais olla enemmän).

Näin usein pariskunnat harrastavat seksiä yrittäessään tulla

Kyllä me harrastamme seksiä ihan riittävästi muutenkin, mutta ovulaation aikaan on ainut mahdollisuus tulla raskaaksi. Niin se vain menee! Sitä aikaa ei viitsi hukata. Mies itseasiassa eilen kysyi koska saa laueta taas jonnekin muualle kuin "aina sisään". Meillä siis ihan estotonta ja rentoa seksiä muutenkin.

kuinka paljon harrastatte - Vauvakuume - Suomi24 Keskustelut

kuinka usein seksiä raskaaksi

– Iiih rakas, voi jospa tietäisit, kuinka usein olen tästä fantasioinut, kuiskasin hänelle ja suutelin häntä pitkään. Suudelmassa sain suuhuni omia eritteitäni aika reilusti, mutta se lisäsi vaan kiihkoa. Olinhan joskus aina mieheni matkoilla ollessaan maistellut dildostani omia menujani, kun oikein olin kiimassa.

Gallup niille, keillä tyttöjä!!! | Keskustelu | Kaksplus

Nämä jutut alkaa oleen tosi käsittämättömiä. En tiedä, että olisi laadittu mitään lakia kuinka usein seksiä on harrastettava ja mikä määrä olisi ns. normaalia. Kai sitä nyt oma järkikin sanoo, että me ihmiset olemme erilaisia ja joku harrastaa joka päivä ja joku kerran kuussa tai joku jopa ei ollenkaan.


txt_omamentori


Nokialla on hyvä olla!

pientapuhetta

Lue, katso ja kuuntele.

ylenarkistot

Ylen arkistoista löytyy
vanhoja ohjelmia Nokian
kaupungista ja kaupunkiin
liittyvistä aiheista.esitys

photo_nokianauraa

Lähde retkelle ja ylläty

Tarkka ja turvallinen taloudenpito lisää hyvinvointia!

photo_kulttuuriKoti on arvo!

Copyright 2010 OmaNokia Oy
OmaNokia Oy
Välikatu 21, 
37100 NOKIA
ilmoitukset@omanokia.fi