omanokia.fi
nuoli    
  • suihinotto pornoo
  • runkattu pillu
  • vagina musculi recti abdominis
  • gay madrid nightlife
  • näyttelijät tissit
WebOmaNokia

Get Adobe Flash Player

huora punk bändi

txt_tapahtumat

txt_tori

txt_videot

txt_lehti


Huora biography | Last.fm

Huora oli nyt olemassa. Laulaja Anni Lötjönen, kitaristi Pekkonen, rumpali Saku Sahlstedt ja basisti Ere Manninen tajusivat olevansa ruudinkatkuinen bändi, joka osaa tehdä syvällä kallossa vihlovia, vimmaisia kappaleita. Vaikka punk oli tyylillinen lähtökohta, Huora imi ahnaasti joka suunnasta.

”Ämmät hei sitä pillua!” - Huora minihaastiksessa, Tuska 2017

Mun isä (legendaarinen Popeda-urkuri Eero ”Safka” Pekkonen, toim. huom.) sanoi kauan sitten jossain yhteydessä, että pitäisi olla olemassa punk-bändi, jonka nimi on Huora. Kerroin tästä ystävälle ni Pasi Viitalalle , joka siis ei soita enää bändissä, mutta innostui asiasta.

Laulu- ja soitinyhtye Huora - Etusivu | Facebook

huora punk bändi”Kun sain tehtäväksi tehdä Huorasta jutun tiesin, että bändi on hyvä. Kävin kuuntelemassa keikkaa, ja olin hurmaantunut. Mielestäni Huora on Suomen paras bändi. Sanoitukset ovat Suomen parhaita. Solisti on maan kovimmalla lavakarismalla varustettu. Maailmaltakaan ei löydy montaa yhtä kovaa.”

Aurora (punk band) - Wikipedia

Huora oli nyt olemassa. Laulaja Anni Lötjönen, kitaristi Pekkonen, rumpali Saku Sahlstedt ja basisti Ere Manninen tajusivat olevansa ruudinkatkuinen bändi, joka osaa tehdä syvällä kallossa vihlovia, vimmaisia kappaleita. Vaikka punk oli tyylillinen lähtökohta, Huora imi ahnaasti joka suunnasta.

Laulu- ja soitinyhtye Huora - About | Facebook

huora punk bändiFacebook is showing information to help you better understand the purpose of a Page. See actions taken by the people who manage and post content.

P.a.-Ska — Huora | Last.fm

huora punk bändiListen to P.a.-Ska from Huora's Hukutaan paskaan for free, and see the artwork, lyrics and similar artists.

Huora (yhtye) – Wikipedia

Huora-yhtyeen kaksi ensimmäistä vuotta olivat Lötjösen mukaan ”lähinnä fiilistelyä”, kunnes touhu muuttui totisemmaksi vuoden 2015 aikana. Bändi on sittemmin julkaissut kaksi levyä ja keikkaillut säännöllisesti. Esimerkiksi vuonna 2017 bändin kalenteriin mahtui yli 50 keikkaa eri puolilla Suomea, pääasiassa erilaisilla klubeilla.

Huora - Kaikki kaatuu - YouTube

Harva punk-bändi kykenee enää nykyään herättämään huomiota tai ylittämään uutiskynnyksen, mutta Huora on yksi niistä. Kun perhearvoja puolustava Aamulehti päätti siistiä jutussaan yhtyeen nimen muotoon ‘Prostituoitu’, syntyi sensuurikohu, jota puitiin suurimpia sanomalehtiä myöten.

Huora: Sori siitä - YouTube

Facebook näyttää tietoja, joiden avulla ymmärrät sivun tarkoitusta paremmin. Katso, millaisia toimintoja sivua hallinnoivat ja sisältöä julkaisevat ihmiset tekevät.

Punkrock-yhtye Huora julkaisee toisen levynsä – katso missä

Laulu- ja soitinyhtye Huora on tamperelainen bändi, joka julkaisi maaliskuussa esikoisalbuminsa ”Hukutaan paskaan”. Lauantaina 18.11. tämä punkin ja metallin elementtejä hyödyntävä orkesteri keikkailee Lahdessa Club Chicagossa. Huoran laulaja Anni Lötjönen vastaili meille muutamaan kysymykseen keikan alla.

Kännivitsistä oikeaksi bändiksi – Tarkkailuluokalla Huora

Huora: Sori siitä STUPIDO186 Stupido Records Video: Kovaa Ajoo Productions Äänitys, tuotanto & miksaus - Matti Lötjönen @ Space Junk Studio Masterointi - Jaa

txt_omamentori


Nokialla on hyvä olla!

pientapuhetta

Lue, katso ja kuuntele.

ylenarkistot

Ylen arkistoista löytyy
vanhoja ohjelmia Nokian
kaupungista ja kaupunkiin
liittyvistä aiheista.esitys

photo_nokianauraa

Lähde retkelle ja ylläty

Tarkka ja turvallinen taloudenpito lisää hyvinvointia!

photo_kulttuuriKoti on arvo!

Copyright 2010 OmaNokia Oy
OmaNokia Oy
Välikatu 21, 
37100 NOKIA
ilmoitukset@omanokia.fi