omanokia.fi
nuoli    
  • mature lesbian finnish porn tube
  • haista vittu sit
  • seks videos
  • merja seksi
  • omegle seksiä
WebOmaNokia

Get Adobe Flash Player

emätin valkovuoto

txt_tapahtumat

txt_tori

txt_videot

txt_lehti


Valkovuoto | Naistalo.fi | Terveyskylä.fi

Naisen emättimellä on oma hajunsa ja hyvä niin, vaikka eri hygieniatuotteiden valmistajat muuta markkinoivatkin. Alapään ei tarvitse tuoksua kesäniitylle tai ku

Haiseeko vagina? Yleisimmät syyt hajun taustalla | Terve.fi

Valkovuoto Emättimestä erittyy lähes koko elämän ajan jonkinlaista valkovuotoa. Välillä sitä tulee enemmän ja välillä vähemmän, toisinaan vuoto on lähes kirkasta, toisinaan taas kellertävämpää. Pienet vaihtelut johtuvat yleensä yksinkertaisesti kuukautiskierron vaiheesta.

Bakteerivaginoosin | oireet | Canesten

emätin valkovuoto

Lievän valkovuodon ilmaantuminen on ensimmäisiä merkkejä käynnistyvästä munasarjojen toiminnasta murrosiässä. Vaihdevuosien jälkeen valkovuoto vähenee. Runsas valkovuoto viittaa emättimen tulehdukseen. Yleisin valkovuoto-oireen aiheuttaja on ns. sytolyysi (solujen hajoaminen), joka kuitenkin on normaalitila.

Valkovuoto, emättimen kuivuus ja kutina - Oireiden ehkäisy

Tavallinen valkovuoto on väriltään vaaleaa tai valkoista, se ei haise pahalle ja on koostumukseltaan usein paksua ja tahmeaa suurimman osan kuukautiskierrosta. Ovulaation aikana valkovuoto voi muuttua märemmäksi ja liukkaammaksi, mutta tätä ei välttämättä ilmene jos käytät hormonaalista ehkäisyä.

Emätin – Wikipedia

Lääkärissä kannattaa käydä aina, jos epäilee sukupuolitautia ja jos valkovuoto muuttuu runsaaksi yhtäkkiä ja tulee myös muita oireita, esimerkiksi virtsan kirvelyä, vatsakipuja tai muita äkillisiä oireita. Jos välivuoto on uusi oire ja varsinkin jos sitä esiintyy useammassa kierrossa, tulisi se tutkituttaa.

Vagisan kosteuttava emätinvoide Emättimen kuivuuteen

emätin valkovuoto

Tiesitkö, että emätin on silmien lisäksi ainoa itsepuhdistuva elin? Samaan tapaan kun silmät puhdistuvat kyynelnesteen avulla, emättimen puhdistuksesta huolehtii valkovuoto. Valkovuoto myös suojaa emätintä ja on olennaisessa roolissa sekä kuukautiskierrossa, että hormonitoiminnan vaihteluissa. Seitsemän faktaa valkovuodosta:

Emättimen anatomia - Multi-Gyn FI

Jos valkovuoto on laihaa ja vetistä, tai paksu ja valkoista (kuten raejuusto), sinulla voi olla hiivatulehdus. Tämä yleinen sieni-infektio aiheuttaa kovaa kutinaa ja arkuutta emättimen ympärillä. Valkovuoto voi haista hieman hiivaselta, mutta haju ei ole voimakas.

Onko valkovuotosi normaalia? Poikkeavuus voi kertoa jopa

Valkovuoto on tyypillisesti valkoista, kokkareista ja melko hajutonta. Joillakin hiivatulehdukset toistuvat, syynä voivat olla antibioottikuurit, elintavat tai kohonnut verensokeri. Hiivatulehdus voidaan hoitaa oireiden perusteella, mutta toistuva hiivatulehdusoire täytyy varmistaa jatkotutkimuksilla.

Emätin Valkovuoto - Image Results

Valkovuodon määrä ja laatu vaihtelee kuukautiskierron ja raskauden erivaiheissa estrogeenihormonin vaikutuksesta. Valkovuodon lisääntyminen saattaa olla seurausta raskauden aikaisesta hormonimuutoksista, mutta joskus runsas valkovuoto saattaa liittyä emättimen tulehdukseen. Emättimessä on myös aina jonkin verran bakteereita.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

emätin valkovuoto

Valkovuoto on välttämätöntä liukasteeksi ja antamaan suojaa tulehduksilta. Emätin on uskomattoman joustava ja joustavuutensa ansiosta emätin kykeneekin venymään synnytyskanavaksi vauvan syntyessä. Emättimen aukon vieressä on ohut kalvo, jota kutsutaan immenkalvoksi.

Mitä on valkovuoto? | Hyväkysymys.fi

Vagisan kosteuttava emätinvoide on valkoinen, pehmeä voide, joka on kehitetty emättimen kuivuudesta johtuvien vaivojen hoitoon. Vagisan kosteuttava emätinvoide ei sisällä hormoneja (esim. estrogeeni) ja siksi sitä voi käyttää myös yhdessä hormonikorvaushoidon tai vuorotellen hormonipitoisten emätinvoiteiden tai emätinpuikkojen kanssa.

Kellertävä valkovuoto - euroClinix

emätin valkovuoto

Raskauden aikana valkovuoto lisääntyy. Vaihdevuosien jälkeen emätinerite on niukkaa. Lisääntynyt valkovuoto ja kutina. Lisääntynyt valkovuoto, kutina ja kirvely ovat yleisiä oireita, jotka voivat liittyä ulkosynnyttimien tai emättimen tulehdukseen, mutta oireisiin on monia muitakin syitä.


txt_omamentori


Nokialla on hyvä olla!

pientapuhetta

Lue, katso ja kuuntele.

ylenarkistot

Ylen arkistoista löytyy
vanhoja ohjelmia Nokian
kaupungista ja kaupunkiin
liittyvistä aiheista.esitys

photo_nokianauraa

Lähde retkelle ja ylläty

Tarkka ja turvallinen taloudenpito lisää hyvinvointia!

photo_kulttuuriKoti on arvo!

Copyright 2010 OmaNokia Oy
OmaNokia Oy
Välikatu 21, 
37100 NOKIA
ilmoitukset@omanokia.fi