omanokia.fi
nuoli    
  • erityisherkkä ja seksi
  • seksi chat kouvola
  • ruotsalaista teini pornoa
  • pillu pörisee
  • feet vagina
WebOmaNokia

Get Adobe Flash Player

emätin anatomia

txt_tapahtumat

txt_tori

txt_videot

txt_lehti


Näin naisen vagina muuttuu kaksi-, kolme- ja nelikymppisenä

Emätin on itsepuhdistuva elin, ja se erittää puhdistuakseen valkovuodoksi kutsuttua nestettä. Valkovuotoa alkaa erittyä usein jo runsas vuosi ennen kuukautisten alkamista. Suomen väestöliiton mukaan emätin on noin 6–12 cm pitkä normaalitilassa, mutta se joustaa ja venyy huomattavasti yhdynnän ja synnytyksen yhteydessä.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

emätin anatomiaAnatomia (do grego ἀνατέμνω anatemnō "cortar em partes") é o campo da biologia que estuda a organização estrutural dos seres vivos, incluindo os sistemas, órgãos e tecidos que os constituem, a aparência e posição das várias partes, as substâncias de que são feitos, a sua localização e a sua relação com outras partes do corpo. [1]

Emätin Anatomia - Image Results

emätin anatomiaIkääntymisen aiheuttamat muutokset eivät ainoastaan näy kasvoilla. Oman terveytensä ja itsetuntemuksensa nimissä onkin tärkeää seurata säännöllisesti esimerkiksi käsipeilillä oman emättimensä (lat. vagina) ulkonäköä ja hyvinvointia, jotta itse osaisi huomata mahdolliset muutokset alapäässään.

Miltä normaali emätin tuntuu? | Keskustelu | Anna

Emättimen anatomia. Emätin on joustava lihas, joka yhdistää kohdun ulkoisiin synnytyselimiin. On tärkeä ymmärtää että intiimialueemme on hyvin yksilöllisiä – naisten sukupuolielinten muoto, koko, väri, rakenne ja koko olemus voivat olla täysin erilaisia.

Etureiden anatomia - YouTube

Naisen lisääntymiseen liittyvä anatomia ja fysiologia. Sukupuoli määräytyy jo hedelmöityksessä. Kun X-siittiö hedelmöittää munasolun, kehittyy tyttö. Sikiöaikana kehittyvät naisen sisäiset sukuelimet. Ne ovat kohtu, parilliset munanjohtimet ja munasarjat sekä emätin. Naisen tärkein solu lisääntymisessä on sukusolu, munasolu.

Suomi Land: Anatomia (Anatomy)

emätin anatomiaErektio ei enää pomppaa nelikymppisellä niin korkealle kuin aiemmin, vaan sen kulma laskee. Peniksen puhti voi myös loppua kesken petileikkien ja orgasmit hiipuvat.

Miltä normaali emätin tuntuu? | Keskustelu | Anna

Emättimen etuseinä on kova ja poimuisen tuntuinen, koska siellä sijaitsee kohdunnapukka, johon liittyy kohdunkaula. Emätin on oikeastaan vain lihasseinäinen putki, jonka seinämän limakalvo ohenee ja paksuuntuu hormonaalisen kierron mukana. Lantionpohjan lihasten rentouttaminen ja luistovoiteen käyttö itsetutkiskelun aikana on kohdallaan.

Ihmisen anatomia ja fysiologia by Sanna Hernesniemi on Prezi

emätin anatomiaLue siitä, mikä on hyvä peniksen koko Katso video siitä, milloin penis on normaali Lue siitä, mikä on esinahka Lue siitä, mikä on terska Katso video siitä, mikä on kivesten tehtävä Katso video siitä, mitä poikien murrosiässä tapahtuu Lue seksuaalisuuden sanakirjaa

Anatomia – Wikipédia, a enciclopédia livre

emätin anatomiaEmätin on kanava, joka koostuu pehmeästä kudoksesta, ja tämän alueen voi havaita muuttuvan naisen elämän vaiheiden edetessä. Jotta voisit pitää tämän alueen terveydestä huolta, on tärkeää tietää, mitä emättimessäsi tapahtuu kussakin iässä.

Anatomia - Wikipedia

emätin anatomiaSukupuolielin eli sukuelin tai genitaali on keskeisesti suvulliseen lisääntymiseen erikoistunut tai siihen muuten tärkeänä liittyvä elin. Yksineuvoisilla eliöillä lisääntymiselimistö on kullekin sukupuolelle ominainen, jota ei ole toisella sukupuolella, mistä nimitys "sukupuolielin".

txt_omamentori


Nokialla on hyvä olla!

pientapuhetta

Lue, katso ja kuuntele.

ylenarkistot

Ylen arkistoista löytyy
vanhoja ohjelmia Nokian
kaupungista ja kaupunkiin
liittyvistä aiheista.esitys

photo_nokianauraa

Lähde retkelle ja ylläty

Tarkka ja turvallinen taloudenpito lisää hyvinvointia!

photo_kulttuuriKoti on arvo!

Copyright 2010 OmaNokia Oy
OmaNokia Oy
Välikatu 21, 
37100 NOKIA
ilmoitukset@omanokia.fi